na-dnipropetrovschini-timchasovo-pripinili-likvidatsiyu-naslidkiv-obrushennya-mostu

На Дніпропетровщині тимчасово припинили ліквідацію наслідків обрушення мосту

 • 15206 переглядiв

КИЇВ. 20 травня. УНН. Станом на 19:00 особовим складом підрозділів ДСНС розвантажено на 50% ваговоз, який впав у річку внаслідок обрушення мосту поблизу села Олексіївка Нікопольського району Дніпропетровської області. Про це повідомляє УНН з посиланням на Головне управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Залишки вантажу перебувають у частині кузова, що занурена у воду. Подальше вилучення вантажу наявними засобами не можливо. Роботи призупинено.

Враховуючи аварійний стан мосту, здійснити підйом вантажівки за допомогою наземних засобів, а саме великовагового крану, також не є можливим.

У найближчий час, для вилучення автомобіля з води, Службою автомобільних доріг у Дніпропетровській області планується залучення плавучого крану "Нікопольського річкового порту". Проте для цього спочатку необхідно провести днопоглиблювальні роботи у гирлі затоки, з використанням земснаряду.

На 21 травня, для отримання експертного висновку щодо технічного стану мосту та можливості його експлуатації в подальшому, заплановано залучення представників проектних організацій.

Проведення подальших робіт буде проходити за попереднім узгодженням з адміністрацією "Нікопольського річкового порту" та під керівництвом Служби автомобільних доріг у Дніпропетровській області.

Нагадаємо, у Нікопольському районі Дніпропетровської області обвалився міст, яким рухалася вантажівка.

Як повідомлялося, на Дніпропетровщині через обвал частини автомобільного мосту відкрито три провадження.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП