na-dnipropetrovschini-usyu-nich-vid-rosiyskikh-udariv-poterpali-tri-rayoni-ova

На Дніпропетровщині усю ніч від російських ударів потерпали три райони, — ОВА

 • 100787 переглядiв

КИЇВ. 11 жовтня. УНН. Голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко повідомив про обстріли в області. Окупанти відкрили вогонь по 3 районах Дніпропетровщини, пише УНН.

Деталі

Усю ніч від російських ударів потерпали три райони - Нікопольський, Синельниківський та Криворізький. Ворог гатив «Градами», «Ураганами», «Торнадо-С» та важкою артилерією.

У Нікополі понівечено заправку та крамницю. У Червоногригорівській громаді кілька будинків зруйновано, десяток пошкоджено. Виведені з ладу газопроводи та лінії електропередач. У Марганецькій та Мирівській громадах триває обстеження територій. Деталі обстрілів з’ясовуються.

У Криворізькому районі ворог накрив «Ураганами» Зеленодольську громаду. У Великій Костромці зруйновано шкільну спортивну залу. У Кривому Розі, який напередодні атакували російські ракети, все ще лишаються без світла понад 4 000 родин. Енергетики продовжують роботу.

У Синельниківському районі росіяни ударили з «Торнадо-С» по Великомихайлівській громаді. Наслідки уточнюються.

Попередньо, минулося без постраждалих.

Нагадаємо

Зранку, 11 жовтня, голова Запорізької ОВА Олександр Старух повідомив, що окупанти обстріляли місто. Рашисти поцілили в об’єкти інфраструктури

Українські Національні Новини

Війна