na-dnipropetrovschini-vodiy-zbiv-pidlitka-na-pishokhidnomu-perekhodi-ta-vtik

На Дніпропетровщині водій збив підлітка на пішохідному переході та втік

 • 8852 переглядiв

КИЇВ. 30 серпня. УНН. Водій автомобіля скоїв наїзд на 15-річну дівчину у місті Підгородне Дніпропетровської області, а потім втік. Внаслідок ДТП дівчинка загинула на місці. Про це повідомили у прес-службі поліції Дніпропетровської області, передає УНН.

"Дорожньо-транспортна пригода сталася 29 серпня о 18:40 на вул. Шосейній м. Підгородне Дніпропетровського району", - йдеться в повідомленні.

З'ясувалося, що водій автомобіля "ВАЗ" на регульованому світлофором пішохідному переході наїхав на 15-річну місцеву жительку та втік з місця пригоди. Від отриманих травм дівчинка загинула на місці до приїзду "швидкої".

"По області було введено оперативний план "Перехват". Вже за кілька годин водія встановили та затримали. Ним виявився 34-річний житель м. Новомосковськ. Також правоохоронці виявили автомобіль з характерними для ДТП ушкодженнями", - зазначили в поліції.

Підозрюваного затримали в порядку ст. 208 КПК України. Йому загрожує відповідальність, передбачена ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Покарання за цей злочин передбачає до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо, у Кривому Розі водій автомобіля збив чотирирічну дівчинку і втік. Дитина від отриманих травм загинула. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП