na-dnipropetrovschini-vryatuvali-korovu-yaka-vpala-v-kolodyaz

На Дніпропетровщині врятували корову, яка впала в колодязь

 • 15954 переглядiв

КИЇВ. 10 червня. УНН. У вівторок о 21:18 до Служби порятунку 101 звернулась жінка з проханням про допомогу врятувати корову. Про це повідомляє УНН з посиланням на Головне управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

З’ясувалось, що поблизу приватної садиби, яка розташована на вулиці Комарова у селі Калинівка Царичанського району, до старого занедбаного колодязя потрапила годувальниця родини – корова на ім’я Люта.

За викликом направлено відділення 24 державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

По прибуттю до місця події, рятувальники побачили у висохлому колодязі на глибині близько 2,5 метрів телицю. Поруч перебував її власник. Чоловік розповів, що залишив корову пастись на луках, та повернувшись на пасовище ввечері, аби відвести худобу додому, виявив, що корова зірвалась з прив’язі і потрапила до пастки.

Обв’язавши тварину рятувальною мотузкою, за допомогою драбини, фахівці ДСНС, спільно з місцевими мешканцями, витягли її з дна колодязя та передали до рук господаря.

Внаслідок події телиця не зазнала значних тілесних ушкоджень.

До рятувальних робіт залучено 6 людей особового складу та 1 одиницю пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Нагадаємо, вночі у столиці поліція знайшла і врятувала собаку.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП