na-dnipropetrovschini-zakrili-provadzhennya-proti-veterana-ato

На Дніпропетровщині закрили провадження проти ветерана АТО

 • 9407 переглядiв

КИЇВ. 5 жовтня. УНН. Суд закрив кримінальне провадження проти ветерана бойових дій на Донбасі Валерія Ананьєва. Цю інформацію УНН підтвердили у прес-службі Новомосковського міськрайонного суду Дніпропетровської області.

"Ця справа розглянута. І провадження по справі закрито", – зазначили у прес-службі.

Про закриття провадження повідомив і сам Ананьєв на своїй сторінці у Facebook.

"Ось і закінчилась історія мого затримання. Вчора відбувся суд: справа закрита, обвинувачення зняті. На фото зі мною хлопець, якому два роки тому я зламав ніс, і, як ви можете бачити, ніхто ні на кого образ не тримає", – написав він.

Крім того, Ананьєв спростував інформацію про те, що він був взятий на поруки.

"У коментарі кину фото з реєстру, де чітко написано "Запобіжний захід не обирався", – зазначив ветеран АТО.

Нагадаємо, Ананьєва затримали на початку вересня у Дніпрі.

Як пояснили у прес-службі управління обласної поліції, подія, яка стосується затримання ветерана, сталася у січні 2016 року.

"Під час тренування у спортзалі в смт Гвардійське між двома чоловіками відбувся конфлікт. Після словесної перепалки один з чоловіків завдав декілька ударів кулаком в обличчя іншому. Потерпілий був доставлений до лікарні, де йому встановили діагноз "крововилив навколо очей, забій головного мозку І ступеню, перелом кісток носу зі зміщенням", – розповіли в поліції.

Слідчий відділ кваліфікував цю події за ч. 1 ст. 125 КК України (легкі тілесні ушкодження). Однак згідно з довідкою судмедекспертизи, у якій було зазначено ступінь тяжкості тілесних ушкоджень, кваліфікацію кримінального провадження змінили на ч. 1 ст. 122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Однак потерпілий та підозрюваний домовилися про примирення.

"Планується закрити кримінальне провадження. В рамках судового засідання буде розглядатися угода про примирення", – повідомили УНН у прес-службі обласної прокуратури.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП