na-dnipropetrovshchyni-rosiiski-obstrily-poshkodyly-infrastrukturu-vnaslidok-atak-rf-zainiavsia-hazohin

На Дніпропетровщині російські обстріли пошкодили інфраструктуру: внаслідок атак рф зайнявся газогін

 • 52005 переглядiв

У Дніпропетровській області ворожі сили обстріляли Нікопольський район, пошкодивши газопровід, житлові будинки, теплицю, пам'ятник, лінії електропередач та стовп вуличного освітлення, а уламки ракети пошкодили будинок у Синельниківському районі.

Вночі рф 3 обстріляла Нікопольщину, пошкодивши газогін, 2 будинки, теплицю, пам'ятник, лінії електропередач та стовп освітлення. На Синельниківщині падіння уламків збитої ракети пошкодило будинок, але без жертв. Про це повідомляє голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, передає УНН.

Деталі

У Дніпропетровській області вночі ворог тричі обстріляв Нікопольщину. Артилерійські атаки окупантів були спрямовані на Нікополь, Марганець та Червоногригорівську громаду.

Під час обстрілу зайнявся газогін, а також було пошкоджено 2 приватних будинки, теплиця та пам'ятник. Крім того, зазнали руйнувань лінії електропередач та стовп вуличного освітлення.

На щастя, люди не постраждали.

Проте, за уточненою інформацією, на Синельниківщині була зафіксовано падіння уламків збитої ракети, що призвело до пошкодження приватної оселі, але без постраждалих.

Дніпропетровщина: росіяни завдали 6 атак дронами-камікадзе, та тричі вгатили з артилерії24.04.24, 19:01 • [views_0]