na-donbas-pribuv-spetspidrozdil-z-informatsiyno-psikhologichnogo-protiborstva-zs-rf-rozvidka

На Донбас прибув спецпідрозділ з інформаційно-психологічного протиборства ЗС РФ – розвідка

 • 8684 переглядiв

КИЇВ. 15 березня. УНН. На окупований Донбас прибув спецпідрозділ з інформаційно-психологічного протиборства Збройних сил РФ. Про це з посиланням на дані розвідки повідомляє речник Міністерства оборони України з питань АТО Дмитро Гуцуляк, передає УНН.

"Зокрема 11 бер цього року і підпор команд російсько-окупаційних військ прибув спецпідрозділ інформаційно-психологічного протиборства ЗС РФ. Початок діяльності зазначеного підрозділу виявлено за результатами аналізу, проведеного ним 13 березня цього року масштабної, а за окремими показниками, експериментальної акції, спрямованої на бойовиків російсько-окупаційних військ.

Відмічено розсилання смс-повідомлень, які мають ознаки застосування інформаційно-психологічного впливу у текстах агітаційних закликів про підвищення пильності, попередження про нібито можливу активізацію ДРГ ЗСУ та пояснення щодо дій з метою запобігання випадкам потрапляння в полон", - повідомив Гуцуляк.

Нагадаємо, раніше розвідка повідомляла, що на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей затоплюються шахти, внаслідок чого на поверхню виштовхується метан та інші отруйні гази.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП