na-donbasi-do-obidu-vzhe-12-vorozhikh-obstriliv-poraneno-viyskovogo

На Донбасі до обіду вже 12 ворожих обстрілів, поранено військового

 • 9428 переглядiв

КИЇВ. 27 червня. УНН. З початку цієї доби, станом на 12:00, в районі проведення операції Об’єднаних сил ворог 12 разів порушив режим перемир’я. У результаті цього був поранений один українських військовий. Про це повідомив представник прес-центру Міністерства оборони України полковник Олександр Мотузяник під час брифінгу, передає УНН.

"Від початку сьогоднішньої доби станом на зараз в районі проведення операції зафіксовано дванадцять фактів порушення противником встановленого режиму перемир’я. Бойовики активно вели вогонь з артилерії і мінометів. За підрахунками штабу операції Об’єднаних сил, станом на 12:00 противник встиг витратити вісім снарядів 152-го та шість снарядів 122-го калібру, а також загалом 44 міни калібру 120 та 82 мм. В результаті чого сьогодні дістав поранення один український військовий", - сказав Мотузяник.

Під ворожий артилерійсько-мінометний вогонь вночі та вранці потрапляли українські оборонні укріплення поблизу Новолуганського, Старогнатівки, Світлодарська, Новгородського, та села Хутір Вільний.

Окрім того, ворожий вогонь з автоматичних гранатометів та озброєння БМП фіксувався у районах населеного пункту Оріхове, Опитне та Золоте-4.

Нагадаємо, 26 червня на Донбасі зафіксовано 39 ворожих обстрілів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП