na-donbasi-poraneno-viyskovogo

На Донбасі поранено військового

 • 10907 переглядiв

КИЇВ. 25 грудня. УНН. Протягом поточної доби, станом на 18-у годину російські окупаційні війська 3 рази порушили режим припинення вогню. При цьому зафіксовано 1 випадок застосування озброєння, забороненого Мінськими угодами. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу ООС. 

"Зокрема, ворог здійснив обстріл позицій Об'єднаних сил з мінометів калібру 82 мм в районі населеного пункту Золоте-4 на Попаснянському напрямку. Опорні пункти наших військ були обстріляні з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в районі населеного пункту Новотошківське на Луганському напрямку, а також поблизу міста Авдіївка на Донецькому напрямку", - сказано у повідомлені.

Підрозділи, що обороняються, подавляли ворожий вогонь застосуванням чергових вогневих засобів. Протягом поточної доби один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення.

Ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських військових.

Як повідомляв УНН, 24 грудня бойовики 20 разів порушили режим припинення вогню. При цьому зафіксовано 7 випадків застосування озброєння, забороненого Мінськими угодами. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП