na-donbasi-tsivilniy-distav-poranennya-vnaslidok-pidrivu-na-svoyemu-traktori-obsye

На Донбасі цивільний дістав поранення внаслідок підриву на своєму тракторі - ОБСЄ

 • 12684 переглядiв

КИЇВ. 28 липня. УНН. Біля села Нікішино Донецької області чоловік дістав поранення внаслідок підриву на своєму тракторі, ймовірно, на протитанковій міні. Про це йдеться в звіті Спеціальної Моніторингової Місії ОБСЄ в Україні, передає УНН.

Так, повідомляється, що 26 липня медпрацівники лікарні в непідконтрольному урядові населеному пункті Єнакієве повідомили СММ, що 19 липня до них доправили чоловіка 30–39 років з переломами правої ноги, які він отримав від вибуху, ймовірно, протитанкової міни.

27 липня чоловік розповів спостерігачам по телефону, що у другій половині дня 19 липня він їхав на тракторі по ґрунтовій дорозі біля непідконтрольного урядові населеного пункту Нікішине що у 60 км на північний схід від Донецька, коли почув гучний вибух.

23 липня в будинку пораненого чоловіка члени патруля Місії зафіксували пошкоджені колеса та шасі трактора, за оцінкою, внаслідок підриву, ймовірно, на протитанковій міні ТМ-62, а також бачили неподалік розібрані частини трактора. Друг чоловіка, який проживає в тому ж будинку, повідомив СММ, що 19 липня знайшов постраждалого, який лежав на дорозі з пораненнями правої ноги, та відвіз його до лікарні в Єнакієве.

Як повідомляв УНН, станом на 17 годину 21 липня на території КПВВ “Майорське” піротехніки виявили вже 12 вибухонебезпечних предметів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП