na-donbasi-zaginuv-molodshiy-serzhant

На Донбасі загинув молодший сержант

 • 11205 переглядiв

КИЇВ. 11 липня. УНН. Поблизу населеного пункту Гранітне 10 липня загинув військовослужбовець 406-ї окрема артилерійська бригада ім. генерал-хорунжого Олексія Алмазова ВМС ЗСУ, молодший сержант Антон Фака. Про це повідомляє УНН із посиланням на Facebook-сторінку бригади.

"З великою скорботою повідомляємо, що сьогодні (вчора - ред.) - 10 липня 2019 року ми втратили нашого побратима через збройну агресію російсько-терористичних угрупувань. Загинув справжній патріот своєї країни — молодший сержант Антон Фака. Таким ми його і запам’ятаємо, як і те, хто це зробив. Командування бригади та товариші щиро співчувають родичам загиблого і при першій нагоді обов’язково нагадають його ім'я окупантам", - йдеться в повідомлені.

У прес-центрі штабу ООС уточнили, що Антон Фака загинув учора від отриманих поранень, отриманих внаслідок влучання протитанкової керованої ракети у вантажний автомобіль одного з підрозділів ООС поблизу населеного пункту Гранітне.

Нагадаємо, що у селі Гранітне Донецької області під обстріл потрапив автомобіль Збройних сил України. Неподалік стояла автівка голови Донецької облдержадміністрації Павла Кириленка, але вона не постраждала.

Натомість, у результаті обстрілу один військовослужбовець загинув, інший отримав поранення.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП