na-donbasi-zatrimali-cholovika-yakiy-namagavsya-vstupiti-na-sluzhbu-do-boyovikiv

На Донбасі затримали чоловіка, який намагався вступити на "службу" до бойовиків

 • 11345 переглядiв

КИЇВ. 3 лютого. УНН. Українські військові затримали жителя Донеччини, який намагався вступити на "службу" до бойовиків, передає УНН із посиланням на прес-центр ООС.

Як повідомили у прес-центрі, учора, 2 лютого, особовим складом спостережних постів однієї з механізованих бригад зі складу Об'єднаних сил, що обороняється на Світлодарському напрямку, було помічено невстановлену особу в тилу своїх позицій.

"На встановлені сигнали розпізнавання особа не реагувала, особовим складом СП було здійснено затримання. Затриманим виявився громадянин України П. 1977 р.н., раніше двічі судимий, з загальним терміном відбуття покарання понад 15 років", - йдеться у повідомленні.

У прес-центрі додали, що, за словами опитаного, "в грудні 2018 р. через соціальну мережу “Одноклассникиˮ з ним зв'язалася його однокласниця, громадянка Ш., яка переконала затриманого проходити військову службу в одному з підрозділів російсько-окупаційних військ, мотивуючи грошовим забезпеченням у розмірі 20000 рос. рублів".

Після отримання згоди від затриманого, громадянка Ш. запропонувала перетнути лінію зіткнення та вказала місце, де його будуть очікувати бойовики, повідомили в ООС.

Наразі, за інформацією прес-центру, затриманого передано співробітникам правоохоронних органів для проведення слідства та визначення міри покарання.

Нагадаємо, за тиждень на КПВВ виявлено три паспорти, видані окупаційною адміністрацією РФ.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    У Києві сьогодні буде тепло, але слизько

     • 5530 переглядiв

    У чергах на КПВВ на Донбасі зібралось 260 авто

     • 7744 переглядiв