na-donbasi-znik-ukrayinskiy-soldat

На Донбасі зник український солдат

 • 62627 переглядiв

КИЇВ. 2 січня. УНН. Військовослужбовець 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади зник на Донбасі. Про це повідомила прес-служба бригади, передає УНН.

"В ніч з 28 на 29 грудня 2018 року було виявлено відсутність одного з військовослужбовців нашої бригади. З моменту зникнення були організовані розшукові заходи, які станом на 2.01.19 року не дали результату... Роботи щодо пошуку військовослужбовця продовжуються", – повідомили в бригаді.

За цим фактом 29 грудня військова прокуратура внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Крім того, у бригаді назвали повідомлення на сайтах бойовиків про нібито проведені наступальні дії з боку підрозділів бригади фейковими й такими, що "не відповідають не лише дійсності, а й здоровому глузду взагалі".

"Також підтверджуємо, що номер автомата АКС-74У, показаного в мережі, дійсно закріплений за зазначеним військовослужбовцем", – уточнили в бригаді.

Нагадаємо, на кордоні з Молдовою під час служби зник прикордонник. Він вийшов з бліндажу, щоб зателефонувати, і не повернувся. Згодом зниклого військовослужбовця знайшли мертвим з вогнепальними пораненнями.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    На Донбасі зник український солдат

     • 62627 переглядiв

    Бойовики чотири рази порушили перемир'я на Донбасі

     • 5040 переглядiв

    Столичні пункти утилізації ялинок ще пустують

     • 14328 переглядiв

    Мільйонний виграш EuroMillions розділили кілька ірландців

     • 7898 переглядiв

    У новорічну ніч у Києві народилося п’ятеро дітей

     • 12606 переглядiв