na-donbasi-zs-rf-prodovzhuyut-pereviryati-pidgotovku-boyovikiv-rozvidka

На Донбасі ЗС РФ продовжують перевіряти підготовку бойовиків – розвідка

 • 36062 переглядiв

КИЇВ. 13 лютого. УНН. На Донбасі комісія Південного військового округу Збройних Сил РФ продовжує здійснювати контроль заходів бойової підготовки бойовиків. Останні намагаються обґрунтувати необхідність збільшення "бюджетних видатків" для окупаційних військ на тимчасово окупованій території у Донецькій та Луганській областях. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресцентр Міністерства оборони України.

"За повідомленнями Головного управління розвідки Міністерства оборони України, у з’єднаннях і частинах 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК російських окупаційних військ триває робота комісії Генерального штабу та командування Південного військового округу ЗС РФ з перевірки бойової та мобілізаційної готовності, матеріально-технічного, фінансового та кадрового забезпечення", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у ході перевірок для членів комісії проводяться показові заходи з демонстрації набутих підрозділами окупантів бойових спроможностей щодо ураження об’єктів об’єднаних сил і провокування підрозділів ЗС України на відкриття вогню у відповідь.

"У такий спосіб російське окупаційне командування намагається обґрунтувати необхідність збільшення "бюджетних видатків" для окупаційних військ на тимчасово окупованій території у Донецькій та Луганській областях", - додали у пресцентрі.

Як раніше повідомлялося в УНН, на Донбасі перебуває комісія Південного військового округу Збройних Сил РФ, що здійснює контроль заходів бойової підготовки бойовиків.

Українські Національні Новини

Політика