na-donechchini-blokuvali-diyalnist-narkougrupovannya

На Донеччині блокували діяльність наркоугруповання

 • 9445 переглядiв

КИЇВ. 17 липня. УНН. Вчора, 16 липня, під процесуальним керівництвом прокуратури Донецької області працівниками слідчого управління та управління протидії наркозлочинності ГУ НП в Донецькій області та департаментом внутрішньої безпеки Напцоліції викрито 4 місцевих мешканців, які продавали наркотичні засоби. Зазначається, що серед них був колишній правоохоронець. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Донецької області, передає УНН.

"У ході першочергових слідчих дій встановлено, що у січні 2019 року троє раніше судимі за аналогічні злочини мешканці у віці від 30 до 40 років, вступши у злочинну змову з 43-річним керівником групи, який раніше працював у правоохоронних органах забутували на території м. Костянтинівки та сусідніх містах метадон наркозалежним покупцям", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що за 1 гр метадону від покупців, група наркоділків заробляла 2 400 грн. Під час збуту наркотичних речовин оперативним покупцям неправомірні дії усіх наркоділків викрито та задокументовано. Злочинну рупу затримано у порядку ст. 208 КПК України.

За місцями мешкання зловмисників виявлено та вилучено понад 200 гр метадону та грошові кошти понад 7 тис грн, здобуті у ході протиправної діяльності.

На теперішній час тривають першочергові слідчі дії, встановлюються інші причетні особи.

Вирішуються питання щодо повідомлення усім членам групи про підозру та обрання кожному з них міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, співробітники Служби безпеки України блокували у Дніпрі діяльність наркоугруповання, яке спеціалізувалося на виробництві та збуті психотропів у великих розмірах.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП