na-donechchini-boyoviki-obstrilyali-pidrozdili-oos-ye-poraneniy

Бойовики обстріляли підрозділи ООС біля Водяного і Зайцевого, є поранений

 • 11886 переглядiв

КИЇВ. 12 березня. УНН. Бойовики у четвер обстріляли підрозділи Об’єднаних сил поблизу населеного пункту Водяне. Зафіксовано й роботу ворожих снайперів у районі Зайцевого. Внаслідок ворожого обстрілу було поранено одного українського захисника, передає УНН із посиланням на пресцентр ООС.

"Сьогодні, вкотре порушивши всі можливі домовленості, російські окупанти обстріляли підрозділи Об’єднаних сил поблизу населеного пункту Водяне", - повідомляє пресцентр.

Зазначається, що противник вів обстріли з протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Також зафіксовано роботу ворожих снайперів у районі Зайцевого.

"За підтвердженими даними, напередодні з Росії на цю ділянку фронту прибули російські снайпери, які приїхали на українську землю для складання іспитів. Окупанти прицільним пострілом поранили одного нашого захисника. Пораненому воїну негайно надали медичну допомогу", - йдеться у повідомленні.

В ООС підкреслили: такі злочинні дії не залишились без відповіді - українські військові, використовуючи дозволене озброєння, знищили вогневі точки противника.

Як повідомлялося в УНН, за даними розвідки, до околиць Новотошківського та Оріхового на Луганщині заїхала група ворожих снайперів, окрім того бойовики обстрілюють українські позиції з мінометів.

Українські Національні Новини

Політика