na-donechchini-cholovika-suditimut-za-rozpovsyudzhennya-dityachogo-porno

На Донеччині чоловіка судитимуть за розповсюдження дитячого порно

 • 22924 переглядiв

КИЇВ. 15 квітня. УНН. У Донецькій області до суду скеровано обвинувальний акт стосовно 35-річного чоловіка, який зберігав для власного використання та розповсюджував у "чорному" інтернеті твори та зображення, які містять дитячу порнографію. Про це УНН повідомили в прес-службі прокуратури Донеччини.

Правоохоронці встановили, що упродовж вересня-грудня 2018 року 35-річний мешканець міста Маріуполь, який проживає зі своєю матір’ю, використовуючи програми так званого "чорного" інтернету, розповсюджував твори, які містять дитячу порнографію. Вказані твори він отримував безкоштовно від інших "однодумців" - з інтернету через спеціальний файлообмінник.

У ході санкціонованого слідчим суддею обшуку у квартирі зловмисника виявлено та вилучено комп’ютерну техніку, за допомогою якої обвинувачуваним здійснювалось поширення у мережі матеріалів з порнографічним змістом.

Наразі досудове розслідування завершено.

Зазначимо, що санкція за ч.4 ст.301 (Виготовлення, збут та розповсюдження порнографічних творів, зображень, що місять дитячу порнографію) КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років.

Нагадаємо, 14 березня, жінку, яка знімала порно з 5-річним сином, арештували на два місяці.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП