na-donechchini-dvokh-pratsivnikiv-derzhgeokadastru-vikrili-na-khabari-v-50-tisyach-griven

На Донеччині двох працівників Держгеокадастру викрили на хабарі в 50 тисяч гривень

 • 11428 переглядiв

КИЇВ. 4 червня. УНН. На Донеччині працівників Держгеокадастру викрито на отриманні 50 тис. грн хабаря за нереагування на самовільне захоплення землі. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу прокуратури Донецької області.

"За процесуального керівництва прокуратури Донецької області та оперативного супроводу СБУ у Донецькій та Луганській областях слідчими ГУ НП у Донецькій області на одержанні неправомірної вигоди викрито двох державних інспекторів відділу контролю за використанням та охороною земель Головного управління Держгеокадастру у Донецькій області", - йдеться у повідомленні.

Встановлено, що наприкінці травня двоє посадовців вимагали у підприємця з м. Маріуполя 50 тис. грн за нереагування на самовільне захоплення 68 га землі сільськогосподарського призначення.

"Зловмисників викрито на одержанні хабаря 3 червня 2020 року та затримано у порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання щодо повідомлення посадовцям про підозру за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції одержання неправомірної вигоди службовою особою) ККУ, обрання запобіжного заходу та відсторонення від займаних посад", - повідомили в прокуратурі.

Нагадаємо, Служба безпеки України спільно з поліцією викрила посадовців Державної екологічної інспекції в Київській області, які вимагали хабар землею.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП