na-donechchini-legkovik-vyikhav-v-oporu-liniyi-elektromerezh-postrazhdali-pidlitki

На Донеччині легковик в'їхав в опору лінії електромереж, постраждали підлітки

 • 10178 переглядiв

КИЇВ. 6 березня. УНН. У Краматорську Донецької області водій автомобіля не впорався з керуванням та скоїв наїзд на опору лінії електромереж. Внаслідок аварії двох неповнолітніх пасажирів затиснуло в салоні автомобіля. За допомогою спецтехніки їх визволили та доставили до лікарні. Про це УНН повідомили у відділі комунікації ГУНП в області.

Так, 5 березня, о 21.51 до чергової частини Краматорського відділу поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду по вулиці Елеваторна.

На місці події поліцейські встановили, що 18-річний водій автомобіля Skoda Oktavia рухався по вулиці Елеваторна, не впоравшись з керуванням, виїхав за межі проїзної частини, де скоїв наїзд на бетонну опору ЛЕМ. Внаслідок аварії двох 17-річних хлопців, які були пасажирами автомобіля, затиснуло в салоні через деформацію кузова. Аби їх дістати, на місці застосовувалася спеціальна техніка, за допомогою якої розпилили автівку та визволили постраждалих.

Всіх учасників дорожньо-транспортної пригоди доставлено до лікарні.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за попередньою правовою кваліфікацією ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Нагадаємо, на Київщині легковик в'їхав у гараж на території приватного будинку, постраждала пасажирка та водій.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП