na-donechchini-nepovnolitniy-postrazhdav-vnaslidok-vibukhu-nevidomoyi-rechovini

На Донеччині неповнолітній постраждав внаслідок вибуху невідомої речовини

 • 8016 переглядiв

КИЇВ. 12 січня. УНН. В Торецьку (Донецька область) 14-річний хлопець постраждав внаслідок вибуху невідомої речовини, яку він намагався створити по рецепту з мережі інтернет. Про це в мережі Facebook повідомила прес-служба ГУНП України в Донецькій області, передає УНН.

За словами правоохоронців, до них надійшло повідомлення від медичних працівників про те, що до них з тілесними ушкодженнями доставлено 14-річного хлопця.

"Як з’ясувалось, вдень юнак був вдома сам. Хлопець в інтернеті знайшов інструкцію про те, як з підручних засобів виготовити вибухову речовину та вирішив "проекспериментувати". Підліток намагався змішати "інгредієнти", які в звичайних обставинах використовуються в побуті. Однак суміш вибухнула в руці", - розповіли в прес-службі.

Зараз хлопчик знаходиться у лікарні під наглядом медиків, його життю нічого не загрожує. Поліцейські проводять перевірку за фактом травмування дитини.

Нагадаємо, поліція відкрила кримінальне провадження за фактом вибуху в приміщенні одного з відділів ГУ ДФС у Чернівецькій області.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП