na-donechchini-odin-viborets-namagavsya-spaliti-byuleteni-drugiy-vkinuti-dekilka

На Донеччині один виборець намагався спалити бюлетені, другий – вкинути декілька

 • 4882 переглядiв

КИЇВ. 31 березня. УНН. Правоохоронці на Донеччині затримали двох громадян за порушення виборчого законодавства. Один з них під час виборчого процесу намагався вкинути в урну одразу декілька бюлетенів, інший, згідно з повідомленням, спалити виборчі матеріали. Обох чоловіків було затримано поліцією. Про це сьогодні заявив начальник Національної поліції Сергій Князєв під час брифінгу у Києві, передає кореспондент УНН.

"Донеччина, місто Торецьк, затриманий громадянин, який намагався закинути кілька бюлетенів до урни. Після кількох оглядів, під курткою у нього було виявлено декілька бюлетенів. Разом з ним було декілька чоловіків, як пояснюють – його товариші", - сказав Князєв.

За його словами, у згаданих чоловіків під одежею бюлетенів знайдено не було.

"Місто Торецьк, невідомі намагались спалити декілька бюлетенів. Прибувши на місце пригоди працівники поліції знайшли 4 заховані бюлетеня. Чоловік був затриманий", - розповів начальник Національної поліції.

Як повідомляв УНН, о 20:00 31 березня було оголошено попередні результати Національного екзит-полу.

Нагадаємо, в Україні вже завершилися президентські вибори, які проходили в неділю, 31 березня 2019 року. Виборчі дільниці відкрилися о 8:00 та закрилися о 20:00.

Українські Національні Новини

Політика