na-donechchini-okupanti-zastosuvali-fosforni-snaryadi-11-poranenikh-sered-nikh-chetvero-ditey

На Донеччині окупанти застосували фосфорні снаряди: 11 поранених, серед них четверо дітей

 • 92226 переглядiв

КИЇВ. 31 березня. УНН. У Мар'їнці, Красногорівці та Новомихайлівці на Донеччині російські окупанти застосували фосфорні снаряди. Поранення дістало 11 людей, серед них четверо дітей. Про це повідомив голова Донецької ОГА Павло Кириленко, інформує УНН.

Цитата

"У Мар'їнці, Красногорівці та Новомихайлівці ворог знову застосував фосфорні снаряди. До Курахівської міської лікарні доставлено 11 поранених цивільних з Мар'їнської громади, серед них 4 дитини", — написав Кириленко.

Додамо

На Донеччині окупанти вдарили реактивними системами залпового вогню по Авдіївці, Георгіївці, Новокалиновому та Очеретиному. В цих населених пунктах — загоряння і руйнування. 

За словами Кириленка, внаслідок ворожого обстрілу в Очеретинській громаді поранення дістало двоє людей.

"Продовжуємо підвозити питну воду та харчі до прифронтових населених пунктів. Усіх охочих — евакуюємо. Вкотре закликаю всіх, хто опинився на лінії фронту, хто залежний від наявності специфічних ліків та медичного догляду, скористатися можливістю і виїхати. Евакуація - це тимчасово. Найважливіше зараз — зберегти життя!" — додав голова ОДА.

Нагадаємо

28 березня повідомляли, що ворожими обстрілами було пошкоджено Успенський Миколо-Василівський монастир під Волновахою в Донецькій області і поранено єпископа Волноваського Амвросія.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП