na-donechchini-pid-chas-rozpivannya-alkogolyu-cholovik-zarubav-svoyu-spivmeshkanku

На Донеччині під час розпивання алкоголю чоловік зарубав свою співмешканку

 • 16688 переглядiв

КИЇВ. 25 лютого. УНН. На Донеччині під час розпивання алкогольних напоїв між чоловіком і жінкою виникла сварка, внаслідок чого чоловік зарубав свою співмешканку сокирою. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу прокуратури Донецької області.

"Під процесуальним керівництвом Нікольського відділу Волноваської місцевої прокуратури спрямовано до суду кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбиство) КК України стосовно мешканця села Бойове Нікольського району", - сказано у повідомленні.

Досудовим розслідуванням встановлено, що зловмисник разом зі своєю співмешканкою розпивали вдома спиртні напої. Під час застілля між ними виникла сварка, у ході якої чоловік завдав жінці кілька ударів руками і ногами, після чого вдарив по голові сокирою.

Від отриманої черепно-мозкової травми потерпіла померла на місці.

На теперішній час досудове розслідування завершено та до суду направлено обвинувальний акт для прийняття законного рішення.

Нагадаємо, у Запорізькій області затримали чоловіка, який під час конфлікту на сміттєзвалищі зарубав двох жінок та спалив їх тіла.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП