na-donechchini-politsiya-utilizuvala-30-kg-narkotikiv

На Донеччині поліція утилізувала 30 кг наркотиків

 • 16431 переглядiв

КИЇВ. 28 травня. УНН. У Слов’янську Донецької області поліція утилізувала 30 кг наркотиків, які були вилучені в ході розслідування 28 кримінальних проваджень. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу поліції Донецької області.

"Слов’янські поліцейські знищили близько 30 кілограмів наркотиків, вилучених під час оперативних та слідчих заходів. Утилізацію проведено згідно з рішенням Слов’янського міськрайонного суду. Серед вилученого – метадон, марихуана та опій ацетильований", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що наркотичні речовини, вилучені в ході розслідування у 28 кримінальних провадженнях, утилізовано шляхом спалювання. Знищення відбулось у присутності комісії у складі співробітників поліції, СБУ та Державної виконавчої служби управління юстиції.

"Згідно з вироками суду утилізовано велику партію наркотичних засобів та сировини, а також обладнання для їх виготовлення та вживання. Всього спалено понад 30 кілограмів наркотиків, вилучених під час оперативних та слідчих заходів", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Київська митниця зупинила ввезення в Україну зі США канабісу на суму понад 100 тис. грн. Наркотики приховали у посилці, де за декларацією мали бути художні твори.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП