na-donechchini-shukayut-svidkiv-vikradennya-gromadskikh-aktivistiv

На Донеччині шукають свідків викрадення громадських активістів

 • 12308 переглядiв

КИЇВ. 20 травня. УНН. На Донеччині шукають свідків викрадення громадських активістів у липні 2018 року. Про це повідомляє УНН із посиланням на відділ комунікації ГУНП у Донецькій області.

"25 липня 2018 року близько 09:25 з приміщення військово-цивільної адміністрації міста Авдіївка, розташованого за адресою: Донецька область, місто Авдіївка, вул. Молодіжна, буд.5, невідомі особи у камуфльованій формі зі зброєю в руках викрали місцевих громадських активістів. Після цього увезли їх на автомобілях в невідомому напрямку", - сказано у повідомленні.

Зазначається, що за фактом правопорушення відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст.146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини), ч.2 ст.187 (Розбій), ч.3 ст. 357 (Викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, повідомлено про підозру 21 особі, які у складі міжрегіональної організованої групи за грошову винагороду викрадали людей та примусово позбавляли їх волі під виглядом лікування.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП