na-donechchini-suditimut-prokurora-za-khabar-u-91-tisyach-griven

На Донеччині судитимуть прокурора за хабар у 91 тисячу гривень

 • 11392 переглядiв

КИЇВ. 18 травня. УНН. На Донеччині до суду передали обвинувальний акт стосовно прокурора одного з відділів Красноармійської місцевої прокуратури Донецької області за вимагання та одержання неправомірної вигоди у розмірі 91 тис. грн. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу Офісу Генерального прокурора.

"Прокурорами Генеральної інспекції Офісу Генерального прокурора до Селидівського міського суду Донецької області направлено обвинувальний акт стосовно прокурора одного з відділів Красноармійської місцевої прокуратури Донецької області за вимагання та одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України). Досудовим розслідуванням встановлено, що прокурор, здійснюючи процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом зловживання владою або службовим становищем (ст. 364 КК України), вимагав та одержав неправомірну вигоду в сумі 91 тис. грн від керівника юридичної особи за непритягнення його до кримінальної відповідальності та закриття кримінального провадження”, - вказано у повідомленні.

У пресслужбі зазначають, що досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Краматорську.

Нагадаємо, справу стосовно заступника голови Держводагентства скеровано до суду.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП