na-donechchini-vidnovili-gazopostachannya-golova-ova

На Донеччині відновили газопостачання – голова ОВА

 • 156615 переглядiв

КИЇВ. 21 жовтня. УНН. У Донецькій області відновили газопостачання – централізоване опалення буде в 15 громадах. Про це в Telegram повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко, передає УНН.

Цитата

"Фактично, зроблено неможливе: на Донеччині відновлено газопостачання. Це - без перебільшення - героїчний вчинок усіх, причетних до цього процесу. Зокрема, працівників облгазу, Укртрансгазу, обласної та місцевих військових адміністрацій", - повідомив Кириленко.

Деталі

Голова ОВА зазначив, що централізоване опалення буде у 15 громадах Донеччини. У 10 громадах опалюватимуться об'єкти критичної інфраструктури та будуть облаштовані пункти обігріву. Ще в 10 громадах централізоване опалення наразі неможливе, тому що там тривають активні бойові дії.

"На сьогоднішній день теплоносій вже отримують 4 лікарні та 10 закладів освіти в Андріївській, Удачненській та Шахівській громадах. Загалом же опалювальний сезон стартує на Донеччині з 1 листопада. На терміни його початку, звичайно, можуть вплинути як погода, так і військові дії - ворог обов'язково використає фактор морозів як зброю передусім проти цивільного населення", - розповів Кириленко.

Нагадаємо

Голова Луганської ОВА Сергій Гайдай повідомляв, що розбиті міста Луганщини не переживуть опалювальний сезон.

Українські Національні Новини

Суспільство