na-donechchini-vikritomu-na-khabari-mayoru-politsiyi-ogolosili-pidozru

На Донеччині викритому на хабарі майору поліції оголосили підозру

 • 10427 переглядiв

КИЇВ. 5 жовтня. УНН. Керівника одного з підрозділів Краматорського відділу поліції, якого викрили на хабарі у 200 тисяч гривень, оголосили про підозру. Про це повідомив прес-центр Служби безпеки України, передає УНН.

"Викритому СБУ на хабарі посадовцю поліції Краматорська оголошено про підозру. У межах відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України вирішується питання щодо обрання фігуранту справи міри запобіжного заходу", – зазначили у спецслужбі.

Як було встановлено, майор поліції вимагав від місцевого фермера 200 тисяч гривень. За вказану суму посадовець обіцяв сприяти в затриманні зловмисників, які незаконно викрадали врожай з орендованих підприємцем сільськогосподарських земель, та не перешкоджати його комерційній діяльності. Для отримання грошей поліцейський використовував посередника. Правоохоронці затримали поліцейського згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України на робочому місці після одержання всієї суми неправомірної вигоди.

Нагадаємо, на Донеччині поліцейський вимагав та отримав від бізнесмена хабар у 200 тисяч грн за відкриття кримінального провадження щодо крадіїв врожаю.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП