na-donechchini-viluchili-tsigarki-na-ponad-300-tisyach-griven

На Донеччині вилучили цигарки на понад 300 тисяч гривень

 • 8454 переглядiв

КИЇВ. 24 вересня. УНН. Податківці зі складу Об’єднаних сил знайшли та вилучили партію цигарок та автомобіль, у якому вона знаходилася. Загальна сума вилученого перевищила 1 мільйон гривень. Про це повідомила прес-служба ООС, передає УНН.

"Сьогодні, 24 вересня, співробітниками спецпідрозділу податкової міліції ДФС України, який залучений до складу Об’єднаних сил, спільно зі співробітниками оперативного управління ГУ ДФС у Донецькій області в ході проведення оперативно-профілактичних заходів на території м. Краматорськ було встановлено факт зберігання з метою збуту тютюнових виробів без марок акцизного податку встановленого зразку громадянином О.", - йдеться в повідомленні.

Під час огляду автомобіля Mercedes-Benz Vito 109 CDI у Краматорську виявили та вилучили з незаконного обігу 8 тисяч пачок тютюнових виробів на суму 320 тисяч гривень та автомобіль Mercedes-Benz Vito 109 CDI вартістю 700 тисяч гривень. Загальна сума вилученого - 1 мільйон 20 тисяч гривень. На правопорушника склали адмінпротокол.

Нагадаємо, у пункті пропуску "Шегині" у мікроавтобусі знайшли майже тисячу пачок цигарок. Щоб перевезти партію через кордон, українець сховав її у спальний мішок.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП