na-donechchini-vnochi-rosiyani-obstrilyali-gromadi-dvokh-rayoniv-golova-ova

Вночі росіяни обстріляли два райони Донеччини – голова ОВА

 • 99661 переглядiв

КИЇВ. 7 жовтня. УНН. Цієї ночі під російські обстріли потрапили громади Покровського та Бахмутського районів Донецької області – постраждалих немає. Про це в Telegram повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко, інформує УНН.

Цитата

"Вночі під російські обстріли потрапили громади Покровського та Бахмутського районів. На Донецькому напрямку обійшлося без постраждалих, однак є пошкодження в Мар’їнській, Авдіївській та Очеретинській громадах", – написав Кириленко.

Деталі

Голова ОВА зазначив, що у Мар’їнській громаді росіяни обстрілювали Мар’їнку, Красногорівку, Максимільянівку, Костянтинівку та Георгіївку.

По Авдіївці тричі вдарили з артилерії, вранці – касетними суббоєприпасами. Зачепило стару і центральну частини міста. В Новоселівці Першій в Очеретинській громаді пошкоджено будинок і школу.

На Горлівському напрямку росіяни вели вогонь по околицях Соледара, Бахмутьского і Федорівки в Соледарській громаді та по околицях Торецька.

На Лисичанському напрямку було гучно у Званівській громаді – пошкоджено чотири будинки у Верхньокам’янському, без постраждалих.

Доповнення 

7 жовтня голова Донецької ОВА Павло Кириленко повідомив, що у Святогірську виявили ще сім цивільних, які загинули під час окупації.

Українські Національні Новини

Війна