na-donechchini-zasudili-vodiya-boyovikiv-dnr

На Донеччині засудили водія бойовиків "ДНР"

 • 14544 переглядiв

КИЇВ. 21 травня. УНН. На Донеччині до 1 року позбавлення волі з іспитовим строком на 1 рік засуджено чоловіка, який возив на власному транспортному засобі між місцями дислокації бойовиків "ДНР". Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу прокуратури Донецької області.

"…винесено вирок за ч. 1 ст. 256 КК України чоловіку, який сприяв злочинній діяльності учасників незаконних збройних формувань терористичної організації "ДНР", - сказано у повідомленні.

Зазначається, що суд встановив, що з квітня по червень 2014 року, у період тимчасової окупації міста Дружківки НЗФ "ДНР", що контролюються Збройними силами РФ, місцевий житель за власною ініціативою, активно підтримуючи злочинні дії окупантів проти органів державної влади та військових підрозділів України, надавав їм послуги з перевезення на власному транспортному засобі між місцями дислокації.

"За вироком суду, прихильник "ДНР" отримав покарання у вигляді 1 року позбавлення волі з іспитовим строком на 1 рік", - додається у повідомленні.

Нагадаємо, у Луганській області повідомлено про підозру учаснику збройних формувань Російської Федерації у сприянні діяльності терористичної організації та посяганні на територіальну цілісність України. Наразі його оголошено у розшук.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП