na-donechchini-zatrimali-cholovika-yakiy-12-rokiv-perekhovuvavsya-u-rosiyi-za-narkozlochini

На Донеччині затримали чоловіка, який 12 років переховувався у Росії

 • 13203 переглядiв

КИЇВ. 27 червня. УНН. На Донеччині поліцейські разом з прикордонниками затримали 40-річного чоловіка, який протягом 12 років переховувався у РФ, щоб уникнути кримінальної відповідальності за незаконне зберігання та вирощування наркотиків на території міста Слов’янськ. Про це повідомляє УНН із посиланням на відділ комунікації ГУНП у Донецькій області.

"Оперативники Краматорська повідомили Державну прикордонну службу про те, що на територію держави має намір повернутися злочинець, який 12 років переховувався від суду. Обвинуваченого затримали на КПВВ. Поліцейські зреагували миттєво", - сказано у повідомленні.

Зазначається, що у 2007 році у Краматорську 40-річний місцевий мешканець був затриманий правоохоронцями за незаконне зберігання та вирощування наркотиків на території міста Слов’янськ. Чоловік мав підписку про заборону виїзду, однак з метою уникнення кримінальної відповідальності - втік до РФ. Так, 12 років він переховувався в іншій країні, де також вчиняв злочини.

Весь цей час оперативники не припиняли розшукову операцію та слідкували за переміщенням фігуранта.

Отримавши оперативну інформацію, що чоловік збирається повернутися додому, поліцейські направили необхідні матеріали до Державної прикордонної служби, аби правоохоронці змогли ідентифікувати та затримати злочинця.

Так, 25 червня обвинуваченого затримали при спробі перетину КПВВ "Бачівськ" Сумської області.

Наразі з ним працюють співробітники Краматорського відділу поліції. Відносно зловмисника обраний запобіжний захід у вигляді арешту.

Нагадаємо, прикордонники вночі, на пункті пропуску "Каланчак" Херсонського загону затримали чоловіка, який перебував у міжнародному розшуку з 2014 року. До цього часу чоловік переховувався в окупованому Криму.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП