na-donechchini-zatrimali-kolishnogo-boyovika-dnr

На Донеччині затримали колишнього бойовика "ДНР"

 • 15732 переглядiв

КИЇВ. 7 травня. УНН. На Донеччині прикордонники виявили та затримали чоловіка, який під час окупації Краматорська бойовиками у червні 2014 року вступив до лав незаконних збройних формувань так званої "ДНР". Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Державної прикордонної служби.

"Учора в ході реалізації випереджувальної інформації, оперативні співробітники Краматорського прикордонного загону виявили та затримали громадянина України 1982 року народження, жителя міста Краматорськ. Правоохоронці встановили, що під час окупації міста бойовиками у червні 2014 року, вказаний громадянин вступив до лав незаконних збройних формувань так званої "ДНР". Там чоловік ніс службу на одному з блокпостів та виконував завдання з незаконної перевірки документів та транспортних засобів громадян", - сказано у повідомленні.

Зазначається, що за даним фактом до Краматорського відділу Національної поліції направлено повідомлення про виявлення ознак злочину, відповідальність за яке передбачена ч. 2 ст. 260 Кримінального кодексу України "Створення непередбачених законом воєнізованих або збройних формувань".

Відомості внесено до ЄРДР. Санкція даної статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, у Донецьку відправили під варту із правом внесення застави колишнього бойовика "ДНР", який воював проти сил АТО.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП