na-donechchini-zhinku-pidozryuyut-u-sprobi-pidirvati-na-roztyazhtsi-cherez-revnoschi-kolishnyu-polonenu-dnr

На Донеччині жінку підозрюють у спробі підірвати на розтяжці через ревнощі колишню полонену "ДНР"

 • 8486 переглядiв

КИЇВ. 7 жовтня. УНН. У Донецькій області жінці повідомили про підозру за спробу підірвати на розтяжці колишню полонену "ДНР" на її подвір’ї. Причиною злочину, за попередньою інформацією, став особистий конфлікт між жінками на ґрунті ревнощів. Про це УНН повідомляє із посиланням на пресслужбу поліції Донецької області.

Повідомляється, що за даним фактом було відкрито кримінальне провадження з попередньою кваліфікацією за ст. 15, ч.1. ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

"Поліція відпрацювала декілька версій вчинення злочину. Оперативники карного розшуку встановили та перевірили коло осіб, які могли мати злочинні наміри щодо ліквідації жінки, що є експолоненою бойовиків. Для розкриття тяжкого злочину були задіяні значні ресурси", - йдеться у повідомленні.

Так, було зібрано речові докази з місця вибуху, проведено понад 10 різних експертиз. Робота ускладнювалася тим, що установи, які проводять експертні дослідження, знаходяться поза межами Донецької області.

"Поліцейські встановили підозрювану – 49-річну жительку Луганської області, яка є знайомою потерпілої та неодноразово висловлювала погрози на адресу жінки. У результаті проведених експертиз причетність зловмисниці до організації вибуху підтвердилася: ДНК-профіль, виявлений на спусковому важелі гранати, співпав із профілем підозрюваної. Було встановлено, що вона приїхала до Костянтинівського району, встановила "розтяжку" та відразу після скоєння злочину втекла додому на Луганщину", - наголошується у повідомленні.

За попередніми даними, мотивом замаху на вбивство стали ревнощі. Крім того, за попередніми даними, підозрювана може бути причетна і до інших протиправних дій відносно потерпілої, які мали місце упродовж 2019 року.

"Фігурантці повідомлено про підозру у вчиненні злочину. Вирішується питання щодо обрання їй запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває. Після проведення необхідних слідчих дій події буде надано остаточну правову кваліфікацію та кримінальне провадження буде спрямовано до суду", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, колишня полонена "ДНР" підірвалася на розтяжці у себе на подвір’ї.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Пожежі на Луганщині: поліція відкрила вже 14 проваджень

     • 12584 переглядiв

    Понад 40% українців має негативне ставлення до Росії

     • 6404 переглядiв