na-donechchini-zitknulis-chotiri-legkoviki-ta-avtobus

На Донеччині зіткнулись чотири легковики та автобус

 • 11440 переглядiв

КИЇВ. 16 грудня. УНН. У Донецькій області сталася ДТП за участі чотирьох легкових автомобілів та пасажирського автобусу, в результаті чого постраждала людина. Про це УНН повідомили у відділі комунікації ГУНП в області.

Так, 16 грудня, о 7.05 до чергової частини Краматорського відділу поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду по вулиці Олекси Тихого, в якій зіткнулися кілька автомобілів та автобус.

Поліцейські попередньо встановили, що водій автомобіля "ВАЗ 2101", рухаючись по вулиці Олекси Тихого при виїзді з міста Краматорськ виконав розворот через подвійну суцільну смугу, не переконавшись у тому, що не здійснює загрозу для інших учасників дорожнього руху. Внаслідок цього маневру водії, які рухалися у зустрічному напрямку, зіткнулися з ним та між собою.

Внаслідок аварії постраждав водій автомобіля "ВАЗ 2101". Загалом в ДТП зіткнулись 4 автомобілі та 1 автобус.

За даним фактом поліцією відкрито кримінальне провадження за попередньою правовою кваліфікацією ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами).

Нагадаємо, на Тернопільщині сталася ДТП за участі двох автомобілів та шкільного автобуса. Водій одного із автомобілів загинув.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП