na-donechchinu-pribuv-gelikopter-natspolitsiyi-dlya-zabezpechennya-pravoporyadku-na-ovk-no50

На Донеччину прибув гелікоптер Нацполіції для забезпечення правопорядку на ОВК №50

 • 8830 переглядiв

КИЇВ. 23 липня. УНН. Сьогодні у Донецьку область прибув зведений загін спецпідрозділу ТОР. Головне завдання підсилення - забезпечення публічного порядку та безпеки на окружній виборчій дільниці на ОВК №50 у Покровську. Про це повідомляє УНН з посиланням на Нацполіцію.

Після аналізу оперативної обстановки та інформації про події, через які робота окружної виборчої комісії №50 призупинялася, було прийнято рішення про направлення вертольотом Мі-8 приданих сил поліції.

"Ми не допустимо жодних силових протистоянь та провокацій. Всі дії повинні бути лише в рамках закону",- наголосив голова Нацполіції Сергій Князєв.

Відтак спецпризначенці тактико-оперативного реагування патрульної поліції направлені на Донеччину для підсилення місцевої поліції. Зокрема, поліцейські нададуть допомогу у забезпеченні публічного порядку та оперативного реагування на будь-які зміни в оперативній обстановці.

Також спецпідрозділ ТОР буде задіяний для транспортування виборчої документації до центральної виборчої комісії.

Нагадаємо, Нацполіція направила на Житомирщину гелікоптер зі спецпідрозділом ТОР – для забезпечення правопорядку під час підрахунку голосів на №64 ОВК.

Раніше УНН повідомляв, що поліція тримає під посиленою охороною ОВК №50 у Донецькій області, де стались сутички в результаті того, що спостерігачі помітили розбіжності у цифрах в протоколах комісій.

Українські Національні Новини

Суспільство