na-donechchnini-komandira-vzvodu-nzf-rf-zasudili-do-9-rokiv-za-gratami

На Донеччнині "командира взводу" НЗФ РФ засудили до 9 років за гратами

 • 10800 переглядiв

КИЇВ. 5 жовтня. УНН. Суд на Донеччині засудив до 9 років позбавлення волі чоловіка, що керував відділенням дивізіону у складі підрозділу "Слов’янськ" окремої штурмової бригади так званої "ДНР". Про це інформує відділ інформаційної політики Донецької обласної прокуратури, передає УНН.

"За принципової позиції Донецької обласної прокуратури суд ухвалив обвинувальний вирок чоловіку, який брав участь у терористичній організації (ч. 1 ст. 258-3 КК України). Суд встановив, що упродовж 2014-2018 років мешканець м. Маріуполя перебував на посаді керівника відділення гаубично-артилерійського дивізіону у складі спеціального підрозділу "Слов’янськ" 1 окремої штурмової бригади ДНР", - інформують в прокуратурі.

За інформацією правоохоронців, за час проходження "військової служби" зловмисник брав участь у бойових діях проти ЗС України під с. Василівка Старобешівського району, с. Староласпа Тельманівського району, с. Спартак Ясинуватського району, смт. Бойківське, міст Авдіївки, Вуглегірська та Дебальцевого.

"За вироком суду бойовик найближчі 9 років проведе за гратами", - додали в прокуратурі.

Нагадаємо, раніше прокуратурою було заочно повідомлено про підозру колишньому працівнику органів внутрішніх справ України, який добровільно вступив до лав так званої "ДНР", зайнявши посаду "начальника міграційної служби МВД ДНР", та забезпечує впровадження механізму обов’язкового отримання населенням так званих "паспортів громадян ДНР".

Українські Національні Новини

Кримінал та НП