na-dunayi-vidkrili-poromnu-perepravu-na-kordoni-z-rumuniyeyu

На Дунаї відкрили поромну переправу на кордоні з Румунією

 • 14852 переглядiв

КИЇВ. 12 лютого. УНН. У поромному пункті пропуску "Орлівка" (Україна) розпочато пропускні операції для легкового, пасажирського транспорту та пішоходів. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу ДПСУ.

Цитата:

"Враховуючи отриману інформацію від румунських колег, повідомляємо, що від сьогоднішнього дня, згідно рішення Уряду Румунії від 11 лютого 2021 №140, знято карантинні обмеження щодо переміщення легкового, пасажирського транспорту та пішоходів у пункті пропуску "Ісакча" (Румунія – ред.)", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Повідомляється, що подорожуючі з собою повинні мати негативний результат тесту ПЛР, зроблений не пізніше 48 годин та підтвердження необхідності в'їзду або транзиту, а також бажаний переклад на румунську мову.

Також для в’їзду в Україну та транзиту необхідний негативний результат тесту ПЛР, зроблений не пізніше 48 годин, страхування для покриття лікування від COVID на території України (тільки для іноземців), підтвердження необхідності в'їзду з метою транзиту без ПЛР тесту із обов'язковим виїздом з держави протягом 2-х діб (тільки для іноземців).

Доповнення

У 2019 році на кордоні з Румунією почав працювати пункт пропуску "Орлівка" для поромного сполучення.

Нагадаємо, що рішення про відкриття пункту пропуску на кордоні за Румунією було прийняте Кабінетом міністрів України 10 квітня 2019 року. Метою створення пункту було налагодження поромного, пасажирського та вантажного сполучення між Орлівкою та населеним пунктом Ісакча в Румунії.

Українські Національні Новини

Політика