na-ivano-frankivschini-cholovika-na-smert-zasipalo-zemleyu-pid-chas-kopannya-transheyi

На Прикарпатті чоловіка на смерть засипало землею під час копання траншеї

 • 16964 переглядiв

КИЇВ. 9 лютого. УНН. На Івано-Франківщині чоловіка на смерть засипало землею під час копання чотирьохметрової траншеї для дощової каналізації. Його тіло діставали рятувальники за допомогою екскаватора. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу ДПСУ.

"8 лютого о 23:25 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС в області поступило повідомлення про те, що в селі Угринів Тисменицького району на перехресті вулиць Незалежності-Правди, під час проведення робіт по влаштуванню дощової каналізації, в траншеї глибиною близько 4 м засипало чоловіка, 1984 року народження", - йдеться у повідомленні.

Вказано, що для надання допомоги до місця події було залучено групу рятувальних робіт аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення та чергову зміну оперативно-координаційного центру Управління ДСНС в області.

"О 1:20 9 лютого працівники пожежно-рятувальної служби за допомогою аварійно-рятувального інструменту та екскаватора відкопали та витягнули потерпілого на поверхню землі, передали працівникам швидкої медичної допомоги, які констатували смерть потерпілого", - додали у пресслужбі.

Нагадаємо, в Харкові робітника засипало землею.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП