na-ivano-frankivschini-nadiyshlo-2-povidomlennya-pro-porushennya-viborchogo-zakonodavstva

На Івано-Франківщині надійшло 2 повідомлення про порушення виборчого законодавства

 • 7544 переглядiв

КИЇВ. 21 квітня. УНН. На Івано-Франківщині всі дільниці відкрилися вчасно. З моменту настання “Дня тиші” до поліції надійшло 2 повідомлення про порушення виборчого законодавства. Про це УНН повідомляє з посиланням на сектор комунікації
поліції Івано-Франківщини.

“Станом на 8 годину 21 квітня до поліції Івано-Франківщини надійшло 2 повідомлень про порушення виборчого законодавства з моменту настання “Дня тиші”, — йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибори президента: найважливіше (трансляція)

Поліцейські продовжують нести службу у посиленому режимі. Для цього працює ситуаційний центр оперативного управління нарядами поліції та моніторингу ситуації на місцях. Також створені додаткові слідчо-оперативні групи для належного реагування на звернення про скоєння правопорушень, працюють додаткові наряди вибухотехніків та кінологів для реагування на повідомлення про виявлення небезпечних чи підозрілих предметів.

Нагадаємо, в селі Олександрівка Одеської області, на спеціальній виборчій дільниці № 510523, що знаходиться в комунальній установі “Одеська обласна психіатрична лікарня № 2”, зафіксували ознаки примусового голосування.

Українські Національні Новини

Політика