na-khabari-zatrimano-zastupnika-miskogo-golovi-genicheska

На хабарі затримано заступника міського голови Генічеська

 • 12116 переглядiв

КИЇВ. 29 грудня. УНН. В Херсонській області затримано заступника міського голови Генічеської міської ради. Про це повідомляє Військова прокуратура Південного регіону України на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

"Військовою прокуратурою Херсонського гарнізону спільно зі співробітниками УЗЕ в Херсонській області в рамках контролю за вчиненням злочину на одержанні неправомірної вигоди викрито заступника міського голови Генічеської міської ради Херсонської області", - йдеться у повідомленні.

Установлено, що за вирішення питання щодо придбання у громадянки М. міською радою за бюджетні кошти однокімнатної квартири високопосадовець вимагав від неї 35 тисяч гривень.

Після одержання 28 тис. грн хабаря заступника міського голови затримано в порядку ст. 208 КПК України.Проводять невідкладні слідчі дії.

У відомстві додали, військовою прокуратурою планується повідомлення затриманій особі про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, та скерування до суду клопотання про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою, відсторонення від посади.

Досудове розслідування здійснюється слідчим управлінням ГУ Нацполіції в Херсонській області.

Нагадаємо, на Вінничині правоохоронці затримала за вимагання грошей трьох осіб, серед яких – депутат Вінницької обласної ради.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП