na-kharkivschini-cholovik-tyazhko-travmuvavsya-pid-chas-roboti-na-buroviy

На Харківщині чоловік тяжко травмувався під час роботи на буровій

 • 8503 переглядiв

КИЇВ. 14 травня. УНН. Робітник отримав травми на буровій станції, внаслідок чого його у тяжкому стані доставили до реанімації. Про це повідомила прес-служба ГУНП у Харківській області, передає УНН.

"З бурової станції 31-річного мешканця Балаклійського району в тяжкому стані доставили до реанімаційного відділення Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги", – йдеться в повідомленні.

Так, повідомлення про подію, яка сталася біля села Мелихівка, надійшло до Нововодолазького відділення поліції 13 травня. Чоловік отримав травми на робочому місці.

"За попередніми даними, під час витягування труб стався розрив на їх з’єднанні. В результаті чого верхня труба відхилилася та вдарила робітника по голові", – розповіли в поліції.

Було відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) КК України. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на строк до 8 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. Слідство триває.

Нагадаємо, на шахті "Центральна" у ДП "Мирноградвугілля" у Донецькій області загинув гірничий робітник. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП