na-kharkivschini-dvoye-cholovikiv-pidirvalisya-na-minakh-obidva-u-tyazhkomu-stani

На Харківщині двоє чоловіків підірвалися на мінах: їхній стан тяжкий

 • 252892 переглядiв

КИЇВ. 8 листопада. УНН. У Харківській області на мінах підірвалося двоє чоловіків, серед них сапер. Обидва постраждалих перебувають у тяжкому стані. Про це в Telegram повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує УНН.

Цитата

"При розмінуванні у Харківському районі отримав травми 32-річний лейтенант служби цивільного захисту. Спрацювала протипіхотна міна. (...) У Балаклійській громаді 61-річний чоловік підірвався на вибуховому предметі, госпіталізований до медичної установи", – написав Синєгубов.

Деталі

Обидва постраждалих перебувають у тяжкому стані.

Жителів Харківщини закликали бути обачними: не ходити по лісосмугах, полях і чагарниках. В ОВА зазначили, що рашисти мінували і приватні будинки, і об’єкти соціальної інфраструктури. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні заміновано ще понад 170 тисяч кв. км – Монастирський

Додамо

7 листопада російські війська обстрілювали населені пункти Куп’янського та Чугуївського районів. У Дворічанській громаді внаслідок обстрілу горів дах приватного житлового будинку – постраждалих немає.

У Вовчанській громаді Чугуївського району через ворожі обстріли було пошкоджено стіни, вікна та паркани приватних домоволодінь.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП