na-kharkivschini-predstavili-novogo-ochilnika-politsiyi

На Харківщині представили нового очільника поліції

 • 10136 переглядiв

КИЇВ. 25 квітня. УНН. Генерал поліції третього рангу Валерій Сокуренко став новим очільником Головного управління Національної поліції в Харківській області. Про це УНН повідомили у прес-службі Міністерства внутрішніх справ України.

Нового очільника поліції області представили перший заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий та голова Національної поліції Сергій Князєв.

"Наказом № 421 від 24 квітня 2019 року начальником головного управління Національної поліції в Харківській області призначити, за узгодженням з міністром, бо ми перевели офіцера з апарату МВС, генерала третього ранку Сокуренка Валерія Васильовича. Ми прийняли рішення призначити генерала Сокуренко керівником поліції області, адже ми бачимо його здобутки на ниві ректора університету внутрішніх справ. На новій посаді він зможе закріпити розпочаті реформи поліції", - зазначив Князєв.

Нагадаємо, начальник Головного управління Національної поліції в Одеській області Дмитро Головін подав у відставку.

Новим керівником Головного управління Національної поліції в Одеській області призначили генерала поліції третього рангу Олега Беха, який до цього був начальником Головного управління Національної поліції в Харківській області.

Українські Національні Новини

Політика