na-kharkivschini-prikordonniki-znischili-30-rashistiv-dvoye-polonenikh-zgadali-scho-luganschina-ukrayina

На Харківщині прикордонники знищили 30 рашистів. Двоє полонених згадали, що Луганщина – Україна

 • 240888 переглядiв

КИЇВ. 11 травня. УНН. У Харківській області прикордонники знищили 30 російських окупантів, ще двох взяли в полон. Полонені зазначили, що вони не з якоїсь квазіреспубліки, а з Луганської області України. Про це повідомляє Державна прикордонна служба України, передає УНН.

Цитата

"Днями під час контрнаступальних дій на Харківщині прикордонники знищили 30 рашистів, ще двох взяли в полон. Полонені назвалися жителями Красного Луча, при цьому переконливо вказували, що вони не з якоїсь квазіреспубліки, а з Луганської області України", - йдеться в повідомленні.

Деталі

В ДПСУ нагадали, що днями сили оборони України звільнили від окупантів п’ять населених пунктів, звідки ворог з мінометів та ствольної артилерії обстрілював житлові масиви Харкова.

"В цих боях зведений загін прикордонників завдав ворогові втрат не лише у живій сили, але й в бронетехніці. Вцілілі у бою техніка озброєння та боєкомплект загарбників тепер служитиме за призначенням, але на боці добра", - зазначається в повідомленні.

Доповнення

ЗСУ звільнили селище Молодова, що поряд із Старим Салтовом у Харківській області.

Окрім того, українські захисники звільнили населені пункти Черкаські Тишки, Руські Тишки, Рубіжне та Байрак у Харківській області.

Нагадаємо

У березні Генеральний штаб ЗСУ на своїй сторінці у Facebook повідомив, що в окупованих Донецькій та Луганській областях окупанти оголосили мобілізацію чоловіків до 65 років.

Українські Національні Новини

Суспільство