na-kharkivschini-stalasya-dtp-za-uchastyu-viyskovogo-zsu

На Харківщині сталася ДТП за участю військового ЗСУ

 • 11195 переглядiв

КИЇВ. 17 вересня. УНН. Дорожньо-транспортна пригода за участю військовослужбовця Збройних сил України сталася у місті Чугуїв Харківської області. Про це УНН повідомляє з посиланням на дані оперативного командування "Схід" Збройних сил України.

"За фактом дорожньо-транспортної події у місті Чугуїв за участі військовослужбовця одної з мотопіхотних бригад, призначено службову перевірку, за результатами якої буде ухвалено правове рішення", - повідомили в командуванні.

Крім того вказано, що сплановано проведення профілактичних занять з безпеки дорожнього руху в осінньо-зимовий період із власниками особистого автотранспорту.

Інших подробиць щодо ДТП в оперативному командуванні "Схід" не вказують. При цьому у спільноті "Чесно-Pro-Чугуїв" у Facebook повідомляється про автоаварію за участю військового, яка сталася у Чугуєві 15 вересня ввечері.

"За попередніми даними, 15 вересня 2018 року близько 22:00, військовослужбовець,.. яка перебувала у стані алкогольного сп'яніння, рухалася по вулиці Каляєва (Фортечний узвіз), не впоралася з керуванням і допустила зіткнення з електроопорою", - повідомили у спільноті.

Нагадаємо, рейсовий пасажирський автобус зіткнувся з легковим автомобілем на автодорозі "Львів – Рава-Руська" у Львівській області. Внаслідок ДТП одна людина загинули, 20 людей госпіталізовано.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП