na-kharkivschini-trivayut-pozhezhi-vnaslidok-obstriliv-okupantiv-ye-postrazhdaliy-ta-zagibliy

На Харківщині тривають пожежі внаслідок обстрілів окупантів: є постраждалий та загиблий

 • 115522 переглядiв

КИЇВ. 12 травня. УНН. У Харківській області тривають пожежі, спричинені обстрілами російських окупантів. Внаслідок цього за минулу добу є один постраждалий та один загиблий, пише УНН з посиланням на дані ГУ ДСНС України у Харківській області.

Деталі

Підрозділи ДСНС протягом доби на Харківщині здійснили 5 виїздів на гасіння пожеж, спричинених ворожими обстрілами. Так, рятувальники виїздили на гасіння пожеж, що сталися: у Богодухівському (2), Ізюмському (1), Лозівському (2) та Харківському (2) районах області.

О 10:52 в результаті потрапляння ворожого обстрілу зайнявся трактор у полі за межами села Новий Мерчик Богодухівського району. У результаті події постраждав водій-механізатор. Бригадою медиків його було госпіталізовано до лікувального закладу. На місці події працювали підрозділи ДСНС та о 12:21 ліквідували пожежу.

Також пожежа сталася о 15:58 в селі Краснопавлівка Лозівського району, де ворожий снаряд влучив у ангарну будівлю. Площа пожежі становила близько 50 кв. м. Силами підрозділів ДСНС вогонь вдалось ліквідувати о 17:24. Внаслідок події загинув чоловік, особу якого встановлюють.

Також протягом доби проводились аварійно-рятувальні роботи та розбирання завалів у зруйнованих будівлях Шевченківського, Новобаварського та Холодногірського районів міста Харкова.

Піротехнічними підрозділами ДСНС протягом доби здійснено 49 залучень для знешкодження ворожих боєприпасів, ліквідовано 20 ворожих боєприпасів.

Доповнення

Уже повідомлялося, що на Харківщині окупанти обстріляли трактор, який працював у полі. Важке поранення отримав водій.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП