na-kharkivschini-za-minulu-dobu-8-tsivilnikh-otrimali-poranennya

На Харківщині за минулу добу 8 цивільних отримали поранення

 • 86840 переглядiв

КИЇВ. 25 вересня. УНН. У Харківський області продовжують ворожі обстріли. В наслідок дій ворога 8 людей отримали поранення лише за минулу добу. Про це УНН повідомляє з посиланням на повідомлення голови Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Протягом минулої доби російські окупанти продовжували обстріли мирного населення Куп'янського, Харківського, Богодухівського, Чугуївського та Красноградського районів Харківщини.

Деталі

У смт Дворічна Куп'янського району внаслідок обстрілу був пошкоджений та зайнявся заклад освіти. В Чугуївському районі пошкоджена інфраструктура агропромислового підприємства.

У Красноградському районі місцеві чули вибух за межами населених пунктів. Без постраждалих та руйнацій, спрацювали наші повітряні оборонці.

Цитата

«За інформацією Центру екстреної медичної допомоги, протягом доби в Куп'янському районі госпіталізовано з пораненнями 7 людей. В Харківському районі на міні підірвався та отримав поранення 49-річний чоловік», - повідомив Синєгубов.

Він наголосив, що мінна небезпека в області залишається високою. Триває процес розмінування. Піротехніки ДСНС протягом доби обстежили майже 26 га території області та знешкодили 748 вибухонебезпечних предметів.

«На лінії зіткнення тривають активні бойові дії. Наші захисники продовжують бити ворога, використовуючи весь доступний їм арсенал. Віримо в ЗСУ та нашу перемогу!», - додав Синєгубов.

Українські Національні Новини

Війна