na-kharkivshchyni-zapratsiuvav-zastosunok-yakyi-mistyt-mapu-danykh-nadavachiv-sotsialnykh-i-psykhosotsialnykh-posluh-v-oblasti

На Харківщині запрацював застосунок, який містить мапу даних надавачів соціальних і психосоціальних послуг в області

 • 26869 переглядiв

Запущено додаток "Соціальні служби Харківщини", який надає мешканцям карту надавачів соціальних та психосоціальних послуг у громадах області, включаючи контактну інформацію, графік роботи та перелік послуг, що пропонуються.

Для жителів громад Харківського регіону запрацював застосунок "Соціальні послуги Харківщини": мешканці можуть знайти контактні дані, інформацію про режим роботи кожної з установ та ознайомитися із переліком соціальних послуг. Про це передає УНН із посиланням на пресслужбу Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України та сайт Харківської ОВА.

Запрацював застосунок "Соціальні послуги Харківщини" для жителів громад регіону. Застосунок містить мапу, на якій вказано адреси надавачів соціальних і психосоціальних послуг територіальних громад області

– ідеться у повідомленні.

 Через застосунок можна знайти контактні дані, інформацію про режим роботи кожної з установ та ознайомитися із переліком соціальних послуг, які вони надають.

Зазначається, що психологічні послуги на місцях надають фахівці у межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я "Ти як?", ініційованої Першою леді Оленою Зеленською.

Крім того обіцяють, що до застосунку незабаром включать можливість користуватися послугами сімейних лікарів, які також працюють за напрямом психологічної допомоги людям.

Нагадаємо

НБУ та Міністерство цифрової трансформації запустили проєкт, який дозволяє українцям обмінюватися різними цифровими документами та фінансовою інформацією з банками через додаток "Дія" в одному пакеті, що спрощує процес обміну документами.

Міністерство оборони активно працює над запуском додатку "Армія+" для українських військовослужбовців влітку 2024 року, пропонуючи в якості перших сервісів військові квитки, електронні звіти та зручний спосіб замовлення довідок УБД.

Ігор Тележніков

Суспільство