na-khersonschini-80-richniy-vodiy-skutera-zaginuv-pid-kolesami-vantazhivki

На Херсонщині під колесами вантажівки загинув 80-річний водій скутера

 • 13943 переглядiв

КИЇВ. 6 липня. УНН. На Херсонщині загинув 80-річний водій скутера внаслідок зіткнення з вантажівкою під керуванням 26-річного чоловіка. Про це повідомляє УНН із посиланням на відділ комунікації ГУНП у Херсонській області.

"5 липня приблизно о 09:41 у Голопристанське відділення поліції надійшло повідомлення, що на автодорозі "Олешки – Гола Пристань – Скадовськ" сталася дорожньо-транспортна пригода, у результаті якої загинув водій скутера", - сказано у повідомленні.

Зазначається, що на місці ДТП поліцейські попередньо встановили, що 80-річний водій скутера не надав перевагу у русі вантажному автомобілю марки МАN, яким керував 26-річний житель Нової Каховки, внаслідок чого сталася ДТП. Від отриманих тілесних ушкоджень водій скутера помер на місці події.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.286 "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами" Кримінального кодексу України. Наразі призначена низка експертиз. Встановлюються усі обставини ДТП. Слідство триває.

Нагадаємо, у Запорізькій області на автошляху "Якимівка – Кирилівка" сталась ДТП. У результаті аварії травмувалось 6 осіб з них - 4 дитини. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП